Golfschool Navarino Golf Academy

BG Golfevent i samarbete med Navarino Golf Academy From den 1:a oktober har BG Golfevent ingått ett samarbete med Navarino Golf Academy som ligger på Costa Navarinos område och basen är vid Dunes Course.

Golfskolan kommer att omfatta alla områden inom golfspelet. Grunden är en 3-dagars golfskola med 6 timmar på drivingrangen/närspelsområdet och mycken tid kommer att läggas på närspelet. Dessutom kommer det att vävas in mentala övningar, då jag också är certifierad menta coach. 2 strundor där en runda spelas på Dunes Course och en runda på Bay Course. Jag har maximerat skolan till 6 deltagare vilket passar in med spelet på banan dåjag spelar 9 hål med en grupp och 9 hål med grupp 2.

Mottot för golfskolan är ”every shot you will make must have a mental aproach”. Och det sas av Percy Boomer, en högt rankad tränare på -30 och 40 talet. Och kan även innefatta citatet från Pia Nilsson och Lynn Marriot hade som titel på sin bok: ”Every shot must have a purpose”

Du kan läsa mer om golfskolan genom att klicka på länken 3-dagars golfskola

Privata lektioner och golfskolan kan bokas och betalas hos receptionen Dunes Course eller förbokas från Sverige och då kan vi samordna det med organisationen på plats så att tränings och starttider passar.

  

Beställ prislistor och arrangemang här

Jag samordnar resorna med erkända resebyråer, eller hjälper med privat researrangemang.