Vad Vi erbjuder

Vad vi erbjuder Dig

BG Golfevent vill erbjuda dig en möjlighet att förbättra dig som Golfspelare, kanske inte med en större hadikappsänkning som resultat, men med ett stabilare spel.

Jag lägger stor vikt vid närspelet och distanskontroll, som jag anser vara viktiga faktorer i spelet. Med kunskap blir man bättre. Jag arbetar med en launchmonitor som ger oss resultaten vad gäller swing- och bollhastighet samt hur långt bollen flyger.

 

Jag arbetar också som mental coach och är utbildad inom British PGA och den delen infogas i alla övningar. Här skapar vi ett lugn och harmoni inför de mest krävande slagen.

Jag arbetar med ett tema som jag kallar Vision 27, inte att förväxla med Vision 54 som Pia Nilsson tillsammans med Annika Sörenstam skapade. Vision 97 togs fram av Niblick Golf Academy och Master Professional Hans Bergdahl. Det bygger på att klarar man av att gå under 100 slag eller 27 över par så är manmindre benägen att sluta med golf.

Dessutom arbetar jag med målsättningar och vad som krävs för att gå under 100 slag, 90 slag, 80 slag och vad som krävs att gå under 70 slag

Vill du vara med om den framgångsresan så kontakta mig antingen via mail: info@bggolfevent.se,    telefon: +4676 196 9785.

 

Utdraget från vår beskrivning om vår vision, vårt uppdrag och målsättning

Vår Vision
  • Vår vision är att våra kunder skall få den bästa tänkbara undervisning och att ge varje kund en positiv upplevelse. Integritet, Innovativt och respekt ör både spelet Golf och dess utövare.
Vårt uppdrag
  • Vi arbetar inom besöksnäringen och i och med det underhållsbranschen och då blir ju vårt uppdrag i korthet beskrivet; Att ge våra kunder en möjlighet att spela spelet Golf under trivsamma former genom att ge en bra undervisning förenkla spelet och göra det lättare och i och med det en positiv upplevelse
Vår målsättning
  • Att vara den bästa utbildningsplatsen för Golf och att sprida glädje och positiva vibrationer till våra kunder. Och att de skall bli bättre golfspelare