Om oss

Vilka ligger bakom BG Golf Event & Travel

Vi är en liten ”resebyrå”, som vill värna om våra resenärer. Vår målsättning är inte att bli störst, däremot målsättning att presentera unika resmål. Naturligtvis med Golf som huvudtema med där landets kultur och traditioner kommer att presenteras och därtill landets kulinariska läckerheter.

Alltifrån resor till Centraleuropa till Karibiska öarna och Centralamerika. Visste ni att kusten utanför Belize, Guatemala och Honduras raknas som en toppdestination inom dykning. Grekiska mytologin finns ju både i Grekland, på Kreta Cypern.

Det var ett par kittlare, men vilka är vi?

Bertil Garpenholt, PGA Club Professional, som kommer at kunna vara med er på vissa resor och där hålla golfskola, främst då inom närspel. Men det långa spelet och arbetar där med enkelheten och grunderna. Certifierad Mental Coach är också en del i Bertils CV. Erfarenhet från att ha arbetat i förutom Sverige: Egypten, Grekland, Guatemala samt Österrike har givit en bred erfarenhet av olika länders kultur och traditioner. Dessutom studerat kläddesign i Milano

Lina F Garpenholt, administratören som kommer att se till att allt på resan kommer att klaffa, från flygtider, rumsbokningar och att era önskningar kommer att uppfyllas. Golfare med global erfarenhet från Japan, Sverige, Egypten, Guatemala, Österrike och med italiensk bakgrund så förstår ni vilka resmål som kommer att finnas i vårt program.

Titta igenom vårt program och hör gärna av er till oss om ni har frågor eller önskemål. Registrera er också för vårt nyhetsbrev och ni kan också ta del av vår sekretesspolicy enligt den nya förordningen från EU. GDPR = General Data Protection Regulation som ersätter PUL. Det handlar om de uppgifter vi sparar från er för att kunna underlätta vår kommunikation.

Vi finns på Facebook, Twitter, Pinterest och Instagram. Tycker ni om vårt budskap: gilla och dela till era vänner

Hälsningar

Lina & Bertil